1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ak Partili vekillerden teşekkür turu
Ak Partili vekillerden teşekkür turu

Ak Partili vekillerden teşekkür turu

AK Parti Rize Milletvekili Bayram Ali Bayramoğlu ve Lütfi Çırakoğlu ile il başkanı Yılmaz Katmer, ilçelerde teşekkür ziyaretinde bulundular.

A+A-

Önceki gün Çayeli, Pazar, Hemşin ilçelerine teşekkür ziyaretlerinde bulunan Ak Parti Rize Milletvekilleri B.Ali Bayramoğlu, Lütfi Çırakoğlu ve Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, bugün de Fındıklı, Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçelerini ziyaret ederek ilçe teşkilatları ile bir araya geldi ve esnafı ziyaret ettiler.
AK Parti milletvekilleri ve il başkanı, daha sonra Ardeşen ilçesinde bulunan ASİLSAN Silah Fabrikası'nı ziyaret ettiler. Milletvekilleri, fabrika müdürü Ekrem Yazıcı'dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Bayramoğlu, fabrikayla ilgili bazı projeleri olduğunu, bu nedenle projelerini hayata geçirebilmek için ilerleyen günlerde kuruluş hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak amacıyla fabrikanın yetkili kişileri ve çalışanlarıyla toplantı yapacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız