1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AK PARTİ'YE 1 GÜNDE 5 MÜRACAAT BİRDEN
AK PARTİ'YE 1 GÜNDE 5 MÜRACAAT BİRDEN

AK PARTİ'YE 1 GÜNDE 5 MÜRACAAT BİRDEN

30 Mart 2014'de yapılacak Mahalli İdareler Seçiminde Belediye Başkanı aday adaylığı için AK Parti'ye bugün 5 müracaat birden gerçekleşti.

A+A-

AK Parti Rize İl Başkanlığınca 1 Ekimde verilen aday adaylıkları startının ardından gerçekleşen müracaatlar devam ediyor.

Şimdiye kadar AK Parti Rize İl Başkanlığına yapılan müracaatlara bugün beş yeni müracaat daha eklendi.

bilal-albardak.jpg

Gerçekleşen müracaatlarda Murat Mustafa Harman Güneysu Belediyesi, Abdulkadir Öz Kendirli Belde Belediyesi, Cumali Aydın Tunca Belde Belediyesi, Sema Akçam ve Bilal Albardak ise Çamlıhemşin Belediyesi için 30 Martta yapılacak Yerel Seçimlerde Belediye Başkan aday adaylığı ile ilgili dosyayı AK Parti Rize İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Muhammed Avcı'ya verdiler.

sema-akcam.jpg

Çamlıhemşin Belediyesi için aday adaylığını açıklayan Sema Akçam şimdiye kadar gerçekleşen müracaatlarda ilk bayan aday adayı oldu.

murat-mustafa-harman.jpg

cumali-aydin.jpg

abdulkadir-oz.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum