1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. Akbeniz ile Ardeşengücü SK yeni bir heyecan arıyor
Akbeniz ile Ardeşengücü SK yeni bir heyecan arıyor

Akbeniz ile Ardeşengücü SK yeni bir heyecan arıyor

Ardeşenli iş adamı Adem Akbeniz, eski adı Kaçkarspor olan Ardeşengücü Spor Kulübü’nün başkanlığına getirildi. Akbeniz, Bölgesel Amatör Lig (BAL) için mücadele başlatacaklarını söyledi.

A+A-

Ardeşenli iş adamı Adem Akbeniz, eski adı Kaçkarspor olan Ardeşengücü Spor Kulübü’nün başkanlığına getirildi.

Rize 1. Amatör Küme Temsilcisi Ardeşengücü SK'da başkanlık görevini Ardeşenli işadamı, Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul İkinci Başkanı Adem Akbeniz devraldı.

Spor yöneticiliği ile ön plana çıkan, başta futbol olmak üzere hentbol, voleybol, basketbol ve çeşitli branşlarda üst düzey liglerde mücadele eden kulüplerde başkanlık görevlerini sürdüren Akbeniz, memleketi Rize Ardeşen'deki Ardeşengücü SK'nın başına geçerek bölge futbolu için önemli bir projeye start verdi.

Akbeniz, Ardeşen futbolunu hak ettiği yere taşıyacaklarını ifade ederek, "Her daim hedefi olan, başarıyı arzulayan bir zihniyet ile hareket edeceğiz. 1 ay sonra başlayacak olan lig öncesi hedefimizi Bölgesel Amatör Lig (BAL) olarak belirledik. Ardeşengücü SK olarak, önümüzdeki sezon BAL’da mücadele edecek bir takım oluşturacağız. Bu Süreçte özellikle taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Onların desteği ile Ardeşengücü SK olarak önemli başarılara ulaşacağımızı umut ediyorum. Bölgedeki işadamlarımızı da bu güzide kulübe desteğe davet ediyorum." dedi.

Akbeniz daha önce Hentbol Bayanlar Süper Liginde mücadele eden 1907 Kanaryaspor'un da başkanlık görevini yapıyordu. Ardeşengücü SK'nın bugüne kadar başkanlık görevini ise Muhammet Tepegöz yapıyordu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız