1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AKP Rize'den 100 bin oy hedefliyor
AKP Rize'den 100 bin oy hedefliyor

AKP Rize'den 100 bin oy hedefliyor

Son genel seçimlerde Rize'den 72 bin oy aldıklarını söyleyen Ak Parti Ardeşen İlçe Başkanı Hakan Gültekin, bu seçimdeki hedeflerini anlattı.

A+A-

Hızır TONYALI & Naci GÜVEN
Basın Mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Ak Parti Ardeşen İlçe Başkanı Hakan Gültekin, 22 Temmuz'da Rize'de 100 bin oy hedeflediklerini söyledi. 2002 Genel seçimlerinde partilerinin yeni kurulmuş ve Genel Başkan Tayyip Erdoğan'ın seçimlere katılamamış olmasına rağmen Rize'den 72 bin oy aldıklarını belirten Gültekin, "Gerek yerelde ve gerekse genelde Ak Partinin iktidarı süresince ortaya koyduğu performansı halkımız sandıkta en iyi şekilde değerlendirecektir." dedi.

Siyaseti kişileri karalamak için yapmadıklarını söyleyen Başkan Gültekin, "Biz işimize bakıyoruz. Yaptıklarımız ortadadır. Bugün arabanın kontağını çevirin tekeriniz toprağa değmeden Tunca Köyü'ne kadar beton yolda gidiyorsunuz. Sahil yolu belli. Özellikle TOKİ ile başlayan konut atağı ortada. Genelde ise, doların, piyasaların renginin geceden sabaha belli olmadığı, işçi ve memurunun maaşının deprem yardımlarıyla ödendiği şayialarının ayyuka çıktığı bir Türkiye'den bugün geldiğimiz noktayı herkes akli selimle değerlendirecektir. Rize'den oy oranımızı yüz bine çıkarıp 3 milletvekiliyle seçimlerden alnımızın akıyla çıkacağız." diye konuştu.

Rize'nin mecliste temsil anlamında en iyi adaylarla seçmenin karşısına çıktıklarını da kaydeden Gültekin, "MÜSİAD Genel Başkanlığı yapmış, mecliste en üst dereceden Rize'yi temsil edeceğine inandığımız Ali Bayramoğlu gibi bir isim 1. sıradan adayımızdır. Rize 82. Yıl Devlet Hastanemizdeki Başhekimliği görevi süresince her kesimden insanın takdirine şayan olmuş Doktorumuz Lütfü Çırakoğlu Bey ve İl Başkanlığı döneminde çalışkanlığı, mücadeleciliği ile ön plana çıkmış Sayın Hasan Karal Bey, el ele vererek Rize’miz için çalışacaklardır. 22 Temmuz'un devamı, Rize'nin büyük yatırımlarla şahlanacağı dönem olacak. Rize, iktidarı temsil edecek adaylara ihtiyaç duyuyor. İnanıyoruz ki 3 koldan yapılacak çalışmalarla ilimiz bu dönemde hizmetlerin en büyüğünü yakalayacak." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
24 Yorum