1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. AKP Seçim Sürprizini Açıklıyor
AKP Seçim Sürprizini Açıklıyor

AKP Seçim Sürprizini Açıklıyor

AKP'nin seçimler öncesi büyük bir sürprizi olduğu ortaya çıktı. Kampanyalardan sorumlu Edibe Sözen, son hafta sürprizi hakkında ipucu verdi.

A+A-

AK Parti'nin İstanbul Milletvekili adayı Prof. Dr. Edibe Sözen, seçim kampanyalarının çok başarılı geçtiğini vurgulayarak, kampanyada son hafta sürprizi yapacaklarını söyledi.

TV NET'de Alev Dilsiz'in konuğu olan Edibe Sözen, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başbakan Erdoğan'ın siyasi ikna kabiliyetinin çok yüksek olduğunu kaydeden Sözen, seçimden zaferle çıkacaklarına inandığını ifade etti. AK Parti'nin seçim kampanyasının çok başarılı geçtiğini belirten Sözen, kampanya kapsamında son hafta içinde sürpriz yapacaklarını söyledi.

Diğer partilerin seçim kampanyasını da bir iletişim bilimci gözüyle incelediğini ifade eden Sözen, “Açıkçası diğer siyasi partilerin kampanyasını beğenmedim. Toplumsal projesi olmayan partilerin toplumsal mesajı da olamaz zaten. Bundan dolayı diğer siyasi partilerin söylemlerini ayırımcı ve antidemokratik buluyorum” diye konuştu. Kampanyaların Türkiye'nin gerçeğini yansıtmadığını ifade eden Sözen, “Neticede bu kampanyaların başarılı olup olmadığına halk karar verecek” dedi.

Sözen, CHP'nin “Cumhuriyet Kazanacak” şeklindeki afişine de tepki göstererek, “Cumhuriyet zeten 1923'te kazandı. Ayrıca Cumhuriyet hiçbir partinin tekelinde değil” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum