1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AKP’nin birincisi kim?
AKP’nin birincisi kim?

AKP’nin birincisi kim?

Rize'de siyaset saat 17.00'ye kilitlendi. İktidar Partisi AKP'nin birinci sıradan bir sürprize hazırlandığı kulislerde sıkça konuşulmaya başladı bile.

A+A-

YSK’ya verilecek listelerde son saatlere girilirken Rize’de iktidar Partisi AKP’nin listenin 1. sırasında sürpriz bir aday çıkaracağı tahminleri yapılıyor. Mesut Yılmaz’ın Rize’den bağımsız adaylığını açıklamasının ardından bugün kulisler de hareketlendi. ,Rize’de en fazla aday adayının başvuru yaptığı Ak Parti’de mevcut isimlerin aksine 1. sıradan Başbakan Erdoğan’ın sürpriz ve güçlü bir adayı gönderebileceği konuşuluyor. Rize Belediye seçimlerinde Halil Bakırcı’yı sürpriz aday olarak son dakikada Rize’ye gönderen Başbakan Erdoğan’ın bugün de benzer bir sürpriz yapabileceği belirtiliyor.
Ali Bayramoğlu, Hayatı Yazıcı, Hasan Kemal Yardımcı isimleri şu dakikalarda kulislerde sıkça telaffuz ediliyor. Hatta Başbakan Erdoğan’ın sır gibi sakladığı dördüncü bir isimden de bahsediliyor. Kesin isimler ise saat 17.00’de YSK’ya teslim edilecek listeden belli olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız