1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AKP'den dayanışma manifestosu
AKP'den dayanışma manifestosu

AKP'den dayanışma manifestosu

17 aday adayı başvurusu yapılıp dışardan bir aday takviyesiyle sıralamanın şekillendiği Rize Ak Parti'de aday adayı Sarı, dayanışma mesajı yayınladı.

A+A-

Ak Parti Milletvekilliği için Almanya’dan Rize’ye gelen ve 17 aday adayıyla yarışan Çayelili işadamı Muhammed Sarı, listelerin açıklanmasının ardından yaptığı açıklamada dayanışma örneği sergiledi. Sarı, listelerin açıklanmasından sonra kısa bir süreliğine Almanya’ya gittiğini ancak seçim çalışmalarında adaylarla birlikte olacağını belirterek, “Bizde hizmet vardır. Kişisel hesaplar veya kırgınlıklar olamaz. Seçim süresince arkadaşlarımıza destek olmak için Rize’de mücadelemizi omuz omuza devam ettireceğiz” dedi.

Muhammed Sarı yaptığı açıklamada, Rize’den aday gösterilen Ali Bayramoğlu, Lütfü Çırakoğlu ve Hasan Karal’ın birlikte meclise gideceklerine olan inancının tam olduğunu belirterek, “22 Temmuz genel seçimleri için Ak Partimizden, bu partiye gönül vermiş olan kıymetli kardeşlerimizin de desteğiyle Rize’mizden hizmete talip olmuştum. Öncelikle aday adaylığı çalışmalarımız süresince şahsıma gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı bütün teşkilat mensubu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Hakikatten bütün muhaliflerin bile gıpta ettiği kardeşlik havası içerisinde bir çalışma yürüttük. Aday adayı arkadaşlarımızla birlikte çok güzel bir çalışma ortaya koyduk. Ak Partililer olarak bu birlik ve beraberliğimizi bundan sonra da devam ettirmemizi temenni ediyorum.

Yine bu çalışmalarımız süresince vefakâr hemşerilerimizden gördüğüm sıcak ve samimi ilgiden dolayı bütün hemşerilerimize de çok teşekkür ediyorum. Kardeşleri ve evlatları olarak her zaman yanlarında olduğumu söylüyorum. Siyaset uzun bir maraton koşusudur. Çıkmış olduğum bu hizmet koşusunda kardeşlerimin destekleriyle yoluma devam edeceğim. Bu yolun çok zor ve çileli olduğunu bilmeme rağmen yılmadan, usanmadan ve sabırla bu yola devam edeceğim.
17 aday adayının içerisinde neticede üç arkadaşımız hizmet bayrağını devralacaktı. Genel Merkez ve Başbakanımızın takdirleriyle şu anki arkadaşlarımızın Rize Milletvekilliği adaylıkları uygun görülmüştür. Öncelikle bu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Rize’miz ve ülkemiz için yapacakları her türlü hayırlı hizmetlerinde yanlarında olduğumu ve hizmetlerin en iyisine layık olan insanımızın taleplerine duyarsız kaldıklarında da karşılarına çıkacağımı söylüyorum.
Bu makamlar imtiyaz değil, bir hizmet aracı olarak telakki edildiğinde insan yaptığı işten zevk alır ve mutlu olur. Aksi düşünüldüğünde ise bu makamlar insana yük olur ve yıllarca çözüm bekleyen insanımızın sorunları sorun olmayı sürdürür.
Listeler açıklandıktan sonra gerek Rize’mizden, gerek il dışından birçok kardeşim telefonlarla arayıp üzüntülerini beyan ettiler. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Üzülmeye gerek olmadığına inanıyorum. Daha yeni başladığımız bu yolda, hakkımızda ne takdir edilmişse o mutlaka olacaktır. Her zaman hayırlı olanı istedim. Kader ve kısmette ne varsa o olacaktır. Azmim, gayretim ve inancım, Ülkeme ve Rize’me hizmet için çıktığım bu yolun sonunda büyük bir zaferin olacağı hususundadır.
Muhammed Sarı olarak 22 Temmuz gününe kadar Ak Partimizin emrinde seçimlerden zaferle çıkmak için gece gündüz çalışacağımı deklere ediyorum. Teşkilat mensupları olarak 22 Temmuz zaferine odaklanmamız gerektiğine inanıyorum. Biz bu memlekete büyük hizmetler yaptık. Başımız dik anlımız ak bir şekilde bu hizmetlerimizi halkımıza anlatacağız.
Eğer amacımız halkımıza hizmet, mazlum ve mağdurların hayır dualarını almaksa işte meydan diyorum. Köy köy, kahve kahve, kapı kapı dolaşıp Ak Partimizin 4,5 yıllık hizmetlerini bu aziz milletimize anlatmamız gerekir. Ve Ak Partililer olarak bizi bir birimize düşürmek, ümidimizi, heyecanımızı kırmak isteyenlere fırsat vermememiz gerekir. Zaman birlik ve beraberlik zamanıdır. Bu hareket kısa ve dar düşünen insanların değil, geniş, ufku ve vizyonu olan insanların hareketidir. Bu harekete Türkiye’nin daha çok ihtiyacı vardır.” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum