1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AKP'nin YTL'li siyaset akademisi!
AKP'nin YTL'li siyaset akademisi!

AKP'nin YTL'li siyaset akademisi!

AK Parti Rize İl Başkanı Katmer, 100 ve 200 YTL verip siyaset akademisine katılacakların 2009'daki yerel seçimlerde başkan adayı olabileceklerini söyledi!

A+A-

Ak parti ilçe başkanları toplantısı il başkanı Yılmaz Katmer başkanlığında, il binasındaki toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantının gündem konusununu ise mart ayı içinde düzenlenecek olan siyaset akademisi programı oluşturdu.

Toplantının sonunda bir açıklama yapan AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, “Her ay düzenlenen Genel Merkez il başkanları toplantısının ardından ilimizde ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanları toplantısı düzenliyoruz. Bugünde ilçe başkanları toplantısını gerçekleştirdik. Toplantımızın ana maddesi mart ayında yapılacak olan siyaset akademisi okuluyla ilgili kayıtları ilçe başkanlığı düzeyinde başlattık. Siyaset akademisine katılmak isteyen hemşerilerimiz bulundukları ilçede AK Parti ilçe başkanlıklarına başvurabilirler. 40 saat üzerinden eğitim yapılacak. Eğitimin sonunda verilecek sertifika ile 2009'da yapılacak olan yerel seçimlerde, belediye başkanı, belediye meclis ve il genel meclis üyesi olma şansları daha yüksektir. Bu manada bütün gönüllü olan arkadaşlarımızı siyaset akademisine katılmalarını öneriyorum. Baylardan 200 YTL, bayanlardan 100 YTL alınacaktır. Asgari 200 kişi ile başlayacağız. Bu programı ilimizde icra etmek istiyoruz. Katılacak kişilerin en az lise mezunu olması, en az yaş sınırı da 18 olması gerekiyor." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum