1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. AKP'ye oy veren kardeşini dövdü
AKP'ye oy veren kardeşini dövdü

AKP'ye oy veren kardeşini dövdü

Trabzon'un Arsin ilçesi'nde bir kişi oyunu AKP’ye veren kardeşini hastanelik edinceye kadar dövdü.

A+A-

Trabzon'un Arsin ilçesinde Hakkı Taşkın, 22 Temmuz’da yapılan milletvekili genel seçimlerinde oyunu AKP’ye veren kardeşi Fatih Taşkın’ı hastanelik edinceye kadar dövdü.

İlçenin Yalı Mahallesi’nde oturan ve pazar günü yapılan genel seçimde Demokrat Parti’ye oy veren 39 yaşındaki Hakkı Taşkın, evlerinin önünde sohbet ettikleri sırada kardeşi 33 yaşındaki Fatih Taşkın'ın AKP’ye oy verdiğini söylemesi üzerine çok sinirlendi.

Aile olarak DP’ye oy vermeyi kararlaştırdıklarını belirten Hakkı Taşkın, “Sen başka partiye nasıl oy verirsin?” diyerek kardeşine saldırdı. İddiaya göre Hakkı Taşkın, yakaladığı Fatih Taşkın’ı tekme tokat dövmeye başladı. Aldığı darbelerle burnu kırılan ve vücudunda morluklar oluşan Fatih Taşkın’ı, sinirli ağabeyin elinden komşuları kurtardı. Hastaneye kaldırılan Fatih Taşkın, burnunun kırıldığı ve omuzunda da kesik oluştuğu belirlenerek tedavi altına alındı.

Olaydan pişmanlık duyduğunu belirten Hakkı Taşkın, “Biz ailece Demokrat Parti’ye oy verme kararı aldık. Ama kardeşim AKP’ye oy kullanmış. Bunu öğrenince sinirlendim. Bir an kendimi tutamadım” dedi.

“ERDOĞAN'I SEVİYORUM”

Ağabeyinin hışmına ugrayarak burnu kırılan Fatih Taşkın ise, “Ben Başbakan Erdoğan’ı seviyorum. Bu yüzden oyumu AKP’ye verdim. Aslında söylemeyecektim ama ağzımdan kaçırdım. Ağabeyim bunu öğrenince üzerime yürüdü ve beni dövdü. Bu kadar sinirleneceğini tahmin etmiyordum” diye konuştu. Fatih Taşkın ağabeyinden şikayetçi olmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum