1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Alanzinho: 10 trilyonluk maskot!
Alanzinho: 10 trilyonluk maskot!

Alanzinho: 10 trilyonluk maskot!

Efsaneler A.Kemal Denizci ve İskender Günen, Alanzinho için ‘fiyasko’ yorumu yaptı

A+A-

Denizci, “O boy 10 trilyon etmez. Başarılı 11'i bozma zorunluluğu ile Trabzon kendine dert transfer etti” derken Günen ise, “Alanzinho Trabzon'un ilacı değil. Yazık o paraya” dedi

O BOY ETMEZ
Trabzonspor'un devre arasında 4 milyon EURO'ya büyük umutlarla transfer ettiği Alanzinho'yu, Trabzonspor'un efsaneleri Ali Kemal Denizci ve İskender Günen tartıya çıkarırken 'fiyasko' yorumunu yaptı.

Denizci, Alanzinho için maskot benzetmesi yaparken, “O boy 10 trilyon etmez. Kötü veya iyi futbolcu demiyorum ama cambazlık ile bu iş olmaz. Rakibi bir adım atarken, o 5 adım atması gerekiyor. Böyle biri takıma nasıl fayda sağlasın” dedi.

GEL DE OYNAT
Denizci, Alanzinho ile Trabzonspor'un başarılı 11'ini bozmak zorunda kalacağını belirterek, “O kadar para verildi, kulübede nasıl otursun. Bu büyük sıkıntı yaratacak içeride. Trabzonspor, Alanzinho ile dertsiz başına dert aldı, hem de 10 trilyon ödeyerek” dedi.

İskender Günen ise, devre arasında nokta transfer arayan Trabzonspor'a Alanzinho gibi bir oyuncunun asla ilaç olamayacağını belirterek, “Gel de bu adamı 11'de oynat. Oynatsan olmaz, oynatmasan olmaz. Yazık Trabzonspor'un paralarına” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum