1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Alanzinho siftah yaptı
Alanzinho siftah yaptı

Alanzinho siftah yaptı

Brezilyalı oyuncu Trabzonspor formasıyla ilk maçına çıktı.

A+A-

4 Milyon Euro ile devre arasının en pahalı transferi olan Alanzinho, dün Trabzonspor formasıyla ilk maçına çıktı.

Salı günü İstanbul üzerinden Trabzon'a gelen, çarşamba günü imza atan ve takımla sadece bir antrenmana çıkan Brezilyalı, ilk kez Ankaraspor mücadelesinde boy gösterdi.

Maçın 68. dakikasında İbrahima Yattara'nın yerine oyuna giren Sambacı, ağırlıklı olarak orta alanın solunda oynadı. Sürekli top isteyen ve estetik topuk paslarıyla alkış alan Brezilyalı, iki pozisyondan ise yararlanamadı.

'Daha iyisini yapabilirim'
Karşılaşma öncesinde takım arkadaşlarının yakın ilgisiyle ortama ısınan, tribünlerin kendisi için yaptığı tezahüratlarla mest olan Alanzinho, maçın ardından Trabzon'daki ilk galibiyet coşkusuna da ortak oldu.

Kolbastı oyununa katılan Brezilyalı, yöresel figürleri henüz tam olarak bilmediği için Samba yaptı. İlk maçında takımının 3 puan kazanmasından büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Alanzinho, “Takıma alıştıkça daha iyi bir Alanzinho izleteceğim. Bana gösterilen ilgi, bu süreci çabuk aşmama yarayacak” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız