1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ali Bayramoğlu iddialara sert çıktı
Ali Bayramoğlu iddialara sert çıktı

Ali Bayramoğlu iddialara sert çıktı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Rize 1. sıra milletvekili adayı Ali Bayramoğlu, "Çamur at izi kalsın" mantığı ile hiçbir yere varılamayacağını söyledi.

A+A-

Göktürk FIRAT - Rize merkeze bağı Çaykent beldesinin Camidağı köyünde bulunan evinde basın mensupları ile kahvaltıda biraya gelen Bayramoğlu, hakkında çıkan kaçak çay sattığı yönündeki iddiaları cevapladı. Siyasette Fuzuli dedikodularla, "Çamur at izi kalsın" mantığı ile bir yere varılamayacağını belirten Bayramoğlu, "Maalesef o dönemde yeni ürettiğimiz bir ürünü tekeline almak isteyenler, bu ürünü bizden satın almak isteyenler emellerine ulaşamayınca böyle bir yola başvurdular. Fakat biz suç unsuru oluşmadığından açılan davadan beraat ettik. Proje üreten AR-GE faaliyetlerinde bulunan genç girişimcilerin önü kesilmek isteniyor. Şimdi de siyasetçiler, beraat ettiğimiz bir dava da bunları halkın önüne koymaya çalışıyor" dedi.

Çay üreticisine borcu olup olmadığı yönündeki bir soruya ise Bayramoğlu, "Çay üreticisinden 1 kilogram yaş çay yaprağı almamış, Rize'de ekonomiye, çaya katkı sağlamamış insanlar, çıkıp bunlardan rant sağlamaya çalışıyor. Her tüccar gibi benim de borcum var. Tüccarın borcu da olur alacağı da. " diye konuştu.
Başbakan Mesut Yılmaz'ın Rize için bir marka olduğunu kaydeden Bayramoğlu, "Mesut Yılmaz'ın marka olarak kalmasını istiyorum. Bunun için seçimden çekilmesini söylüyorum. Çünkü seçilmeme ihtimali nedeniyle marka olmaktan çıkar. Seçilse bile meclise gidip tek başına yapabileceği hiç bir şey yok" şeklinde konuştu.
AK Parti Rize 1. sıra Milletvekili Adayı Ali Bayramoğlu daha sonra basın mensuplarına kendisine ait olan çay fabrikasını gezdirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
18 Yorum