1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ali Bayramoğlu not tutuyor
Ali Bayramoğlu not tutuyor

Ali Bayramoğlu not tutuyor

Meclis çalışmalarına ara verilmesi dolayısıyla AK Parti Rize milletvekili Ali Bayramoğlu 10 günlüğüne Rize’ye gelerek sorunları not etmeye başladı.

A+A-

Bu 10 günlük ziyaret esnasında tüm ilçe belediyeleri ve Ak Parti ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek sıkıntılarını dinleyeceklerini söyleyen Ali Bayramoğlu, diğer milletvekili Lütfi Çırakoğlu’nun ise İstanbul’daki çalışmalar nedeniyle Rize programına daha sonra katılacağını söyledi.
Ali Bayramoğlu, Ak Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer ve beraberindeki il yönetim kurulu üyeleriyle ilçe ziyaretlerinin ilk gününde Kalkandere’deydi.

Kalkandere belediye binasına geçen Bayramoğlu, burada Kalkandere belediye başkanı Nihat Çolak ve Yolbaşı belediye başkanı Hızır Uzun’dan belediye çalışmaları hakkında brifing aldı. Ali Bayramoğlu’nun kendisine iletilen sıkıntılarla ilgili sürekli not tuttuğu gözlendi. Tuttuğu notların belediyelerinin ihtiyaçlarının takibi için önemli olduğunu söyleyen Bayramoğlu uygulamalarını devam ettireceklerini söyledi.

Kalkandere belediye başkanı Nihat Çolak ise bu çalışmanın bir ilk olduğunu ifade ederek, “3 dönem belediye başkanlığım sürecinde böyle bir uygulama yapılmadı. Bu çalışmalarla sorunların takibi daha kolay olacak. Sayın vekilimiz Ali Bayramoğlu ve İl Başkanımız Yılmaz Katmer’e teşekkür ediyoruz.” Dedi.
Daha sonra Ak Parti Kalkandere İlçe Başkanlığı’na geçen heyet burada köy muhtarlarının sıkıntılarını dinledi. Akşam ise Kalkandere Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğine katılan Ali Bayramoğlu ve beraberindekiler ilçeden geç saatlerde ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum