1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Altan: 'Aybaba olsaydı dönmezdim'
Altan: 'Aybaba olsaydı dönmezdim'

Altan: 'Aybaba olsaydı dönmezdim'

Rizespor Kaptanı Altan Samet Aybaba'nın kendisiyle ilgili ifadelerine cevap vererek, "İç dünyasına beni karıştırmasın" dedi.

A+A-

Samet Aybaba'nın Futbol Federasyonu'na verdiği savunmada, "Ben varken, futbolu bırakan Altan'ı geri getirdiler, takım üzerindeki otoritem sıfıra indi" şeklinde ifadeler kullanması, Çaykur Rizespor kaptanı Altan'ı üzdü. "Benim gitmemi Aybaba istemiş, ben de gittim. Ama o istifa ettikten sonra, Başkan Çakır'ın isteği ile geri geldim" diyen Altan, "O burada kalsaydı, ben asla geri dönmezdim" şeklinde konuştu.

Ayrıldıktan sonra başka bir takıma transfer olmayı düşündüğünü ifade eden Altan, Aybaba için, "Allah herkesin yolunu açık etsin, kendi iç dünyasına beni karıştırmasın" ifadesini kullandı. Altan, "Ben bundan sonra önümüzdeki süreçte Çaykur Rizespor'a ne kadar faydalı olabilirim onun hesapları içindeyim. Altan'a yakışan futbolu sergilemeye çalışıyorum" diye konuştu.

Sezona beklenmedik bir başlangıç yaptıklarını vurgulayan Altan, "İlk 3 haftada kayıp olarak görünecek tek maç Gençlerbirliği'ydi. Galatasaray ve Trabzonspor maçlarındaki farklı skorlar üzücü oldu. İstanbul Belediye galibiyeti ise bir moral oldu. Şimdi sıra bunun devamını getirmekte. Şimdi Fenerbahçe maçı var. Biz büyük maçlara daha iyi konsantre oluyoruz. İstanbul'dan iyi sonuçla ayrılacağımızı düşünüyorum" dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız