1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Altan dönüyor, Emrah kalıyor!
Altan dönüyor, Emrah kalıyor!

Altan dönüyor, Emrah kalıyor!

Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, daha önce izin isteyip ayrılan Altan'ın geri döndüğünü, gitmek isteyen Emrah'ın ise kararından vaz geçtiğini söyledi.

A+A-

Lige kötü bir başlangıç yapan ve 2. hafta sonunda Teknik Direktör Samet Aybaba’nın istifasıyla şoku yaşayan Rizespor’da Başkan A. Kadir Çakır, acil olarak Yönetim Kurulunu toplantıya çağırdı.
Toplantı öncesi Basın Sözcüsü Aykut Ferah yaptığı açıklamada Kaptan Altan ile Gençlerbirliği maçından sonra ayrılma kararı alan Emrah’ın kulüpte kalmaya karar verdiklerini açıkladı.
Basın Sözcüsü Ferah yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Daha evvel çocuklarının eğitimi gerekçe göstererek Başkan’dan ayrılmak için izin isteyen Altan, Başkan’ın uzun ikna çabaları sonucunda takıma geri dönmüştür. Başkan “Altan’ın çocukları İstanbul’da eğitimine devam edecek Altan’da sahalarda fırtınalar estirecek” dedi. Basında Emrah’ın ayrılması ile ilgili çıkan haberlere istinaden Başkan’ın Emrah ile yaptığı görüşme sonucunda Emrah bu ortamda takımı bırakmasının doğru olmayacağını ve kalıp Rizespor’la büyük başarılara imza atacağını belirtmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum