1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Altyapı tesisinin inşaatı bir yıl erken tamamlanacak
Altyapı tesisinin inşaatı bir yıl erken tamamlanacak

Altyapı tesisinin inşaatı bir yıl erken tamamlanacak

Mart ayında inşaatına başlanan ve yaklaşık 25 Milyon TL’ye mal olacak olan alt yapı tesislerinde çalışmaları devam ediyor.

A+A-

Rizespor Kulübü, yapımı devam eden altyapı tesisi inşaatının bir yıl erken tamamlanacağını açıkladı 

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor Kulübü, Mart ayında inşaatına başladığı ve yaklaşık 25 Milyon TL’ye mal olacak olan alt yapı tesisleri çalışmalarına devam ediyor. İnşaatın yapımı ve takibi ile ilgilenen yönetici Celal Hop, tesisin beklenilen inşaat bitme süresinden bir yıl önce tamamlanacağını söyledi. 

Yönetici Celal Hop konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Bu projenin hayata geçirilmesinde en büyük destekçimiz başkanımız Hasan Kemal Yardımcı’dır. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Biz de ona mahcup olmamak adına verimli bir biçimde çalışarak tesisin açılış tarihini öngörülen tarihten 1 yıl öncesine çekmeyi planlıyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız