1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ambulansı su birikintisi devirdi!
Ambulansı su birikintisi devirdi!

Ambulansı su birikintisi devirdi!

Pazar’da ambulansın takla atması sonucu 1’i ağır 2 kişinin yaralandığı kaza, tünel girişindeki su birikintisinden kaynaklanmış! Pazar53 6 ay önce uyarmıştı!

A+A-

Pazar'daki kazayla ilgili korkunç gerçek, karayollarının duyarsızlığını bir kere daha gözler önüne serdi.

İlçenin girişine trilyonlar harcanarak yapılan aç kapa tünelinin üstündeki sızıntı nedeniyle su kaçırdığını 30 Aralık 2007 günü Pazar53 sayfalarımızda haber yapmıştık.


6 AY GEÇTİ TÜNEL HALA SU KAÇIRIYOR!
Yetkilileri, olası bir kazaya karşı tedbir almaları yönünde uyarıcı haberimizin ardından 6 ay geçmesine rağmen hala sızıntının devam etmesi, kazayı da kaçınılmaz yaptı. 

Su birikintisine çarpan ambulansın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.



 KAZA HABERİ

 Pazar'da ambulans takla attı

Trabzon'a hasta götürdükten sonra Ardeşen'e dönmekte olan 112 Acil Servis ambulansı gece saat 02.30 sıralarında Pazar Kızkulesi mevkiindeki giriş tünelinde, su birikintisine çarparak takla attı. Kazada ambulans hurdaya dönerken 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

               VE İŞTE 30 ARALIK 2007'DEKİ HABERİMİZ:

PAZAR'IN TRİLYONLUK KAPISI SU KAÇIRDI
Pazar ilçesinin tarihi simgesi Kızkulesi'nin korunması için trilyonlar harcanarak yapılan sahil yolu giriş tünelinin içinde sağanak yağmur yağıyor!
30 Aralık 2007 Pazar 01:51

Rize'nin Pazar ilçesindeki tarihi Kızkulesi'ni sahil yoluna kurban vermemek için istimlâk edilerek önce kazılan daha sonra da betonla kapatılarak trilyonlarca para harcanan giriş tünelinin üstünden sağanak yağmur gibi akan su tehlikeye davetiye çıkarıyor. Tünelin Rize tarafından girişteki bölümünde durmaksızın devam eden su akıntısı nedeniyle yolda birikinti oluştu.

Sürücü ve yayalar ise su akıntısının özellikle buzlanma nedeniyle gece tehlike arz edebileceğine dikkat çekerek yetkililerin tedbir almasını istediler.

Pazar53'ü arayarak konunun yetkililerin dikkatine sunulmasını isteyen sürücüler, “Tünele girdikten hemen sonra beklenmedik şekilde su birikintisi önünüze çıkıyor. Üstten aşağıya da adeta sağanak yağmur gibi su boşalıyor. Ayaz yapan bir günde burada kazalar olabilir. Yetkililerin trilyonlar harcanarak yapılan bu önemli yapıdaki eksikliği bulup arızayı gidermeleri aciliyet arz etmektedir” şeklinde konuştular.
İlgili haber linki:
https://www.pazar53.com/news_detail.php?id=5192



HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
24 Yorum