1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. Anasına kızdı, yavrusunu esir aldı!
Anasına kızdı, yavrusunu esir aldı!

Anasına kızdı, yavrusunu esir aldı!

Karadenizli, fıkra gibi bir olaya daha imza attı. Tavuklarını götüren tilkinin, yavrusunu yakalayıp kümese koydu!

A+A-

Zonguldak'ın Alaplı İlçesi'ne bağlı Ahiler Köyü'nde oturan 46 yaşındaki Muhterem Atatay, tavuklarını götüren tilkinin izini sürerek yavrusunu aldı. Anne tilkiyi yakalamak için tilkiyi kümesine bağlayan Atatay, "Anne tilkiyi yakalarsam iki Tokat atıp salıvereceğim" dedi.

Alaplı'nın Ahiler Köyü Dürgelli Mahallesi'nde çiftçilik yapan 2 çocuk babası Muhterem Atatay, tavuk kümesinde her akşam tavuklarının eksildiğini görünce nöbet tutmaya başladı. Tavuklarını tilkinin aldığını gören Atatay, tilkinin peşine düştü. Atatay, inine giren tilkiyi yakalamaya çalıştı. Ancak, tilki, Atatay'ın elinden kurtularak, yavrusunu bırakıp kaçtı. Atatay yavruyu alarak evine getirdi.

Bir ay içerisinde 20 tavuğunun kaybolduğunu anlayınca kümesi gözetlemeye başladığını belirten Atatay, "Bunun annesini birkaç sefer tavuklarımı alırken gördüm. Tilkiyi üç gün takip ettim. İzini sürdüm, takip ettim baktım orada izler var, tavuk tüyleri falan var. Tavuk tüylerini takip ederek bu yavru tilkiyi yakaladım orada. Annesi beni görünce kaçtı. Baktım yavrusu var. Yavrusunu alıp getirdim anasından intikam almak için. Ana tilkinin yaklaşık yirmi tane tavuğumu aldığını gördüm. Annesine ceza vermek için iki günlüğüne misafir ettim bu yavruyu. Tavuklarım da var, köpeklerim de var, her şeyim var. Ben hayvanları seviyorum. Böylece de tilkilerle de tanışmış olduk. Tavuklarımı yediği için ben bu yavruyu iki gece misafir ettim ve bunun adını da 'Gecelerin Akrebi' koydum. Anası gelsin diye de ben kümese bağladım. Burada ne yapacak ki diye de takip ediyorum. Anasını yakalarsam, öldürmeyi düşünmüyorum. İki tane Tokat çakıp doğaya göndermeyi düşünüyorum. Tavukların hesabını soracağım. Bunun hesabını ona iki Tokat atıp cezalandırarak soracağım" dedi.

Muharrem Aatay'ın eşi ev hanımı 45 yaşındaki Selma Atatay, "Tavuklarımızı yedi bu tilki. Biz de hayvanları seviyoruz. Tavuklar da bizim yavrumuz gibi. Biz de bu işi tilkiye evlat acısı yaşatmak için yaptık. Daha sonra tilkiyi doğaya bırakmayı düşünüyoruz" diye cevap verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum