1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Andon'da arıza olsa Rize yandı!
Andon'da arıza olsa Rize yandı!

Andon'da arıza olsa Rize yandı!

Rize Blediye Başkanı Halil Bakırcı, Andon Su Tesislerinde olası bir arızada Rize'nin aylarca susuz kalabileceğini belirterek ek üniteler istedi.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Andon İçme Suyu Tesisi’nde meydana gelebilecek önemli bir arıza karşısında Rize’nin yarısının aylarca susuz kalabileceğini açıkladı.
Rize Adalet Kalkınma Partisi (AK Parti) Milletvekili Ali Bayramoğlu, bugün Rize Belediyesi’nde Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve Rize Merkez’e bağlı Belediye Başkanlığı ile istişare toplantısı düzenledi.

Belediyelerin problemlerinin konuşulduğu toplantıda Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rize’nin karşılaşabileceği önemli bir problemi gündeme getirdi.
Andon İçme Suyu Tesisi’nde meydana gelebilecek önemli bir arıza karşısında Rize ve ilçelerinin yarısına üç aya kadar su verilemeyeceğini belirten Bakırcı, “İçme suyumuz çok temiz. Birçok hazır sudan daha temiz. Rize’nin nüfus artışına göre 30 yıl daha su sıkıntısı yaşamayız. Ancak Andon Tesisleri’nde birçok teknik eksiklik bulunuyor. Yedeği bulunması gereken birçok ünitenin yedeği yapılmamış. Tesiste meydana gelebilecek önemli bir arıza karşısında Rize ve İlçelerinin yarısı 3 ay boyunca susuz kalır. Maalesef başka bir alternatifimiz yok. Bunu nedenle Andon Tesisleri’nde ek üniteler yapılması gerekiyor” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum