1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Aniden damper kalkınca düştüler
Aniden damper kalkınca düştüler

Aniden damper kalkınca düştüler

kivi toplamaya giden gündelikçileri taşıyan kamyonun damperinin aniden kalkması sonucu kasada bulunan 5 kişi'den 2'si öldü.

A+A-

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden anne ile kızın evinde büyük hüzün yaşanırken, kazada eşi ve kızını kaybeden Ali Kara sinir krizleri geçirdi.

Beşikdüzü ilçesine bağlı Korkuthan köyünde dün meydana gelen kazada, kivi toplamaya giden gündelikçileri taşıyan kamyonun damperinin aniden kalkması sonucu kasada bulunan beş kişi yola düşerek yaralandı. Yaralılardan Hülya Kara (43) ile Ayla Kara (20) kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazada hayatını kaybeden anne ile kızın Trabzon'un Şalpazarı ilçesine bağlı Yeşilköy beldesindeki evinde büyük üzüntü yaşanıyor. Kazada eşini ve kızını kaybeden Ali Kara, cenazelerin başında sürekli feryat ederek sinir krizleri geçirdi. Kara'yı komşuları ve yakınları teskin etmeye çalıştı.

Öte yandan kazada hayatını kaybeden Ayla Kara'nın sözlü olduğu ve nişan hazırlıkları yaptığı öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden anne ile kızı, beldede ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.

Kazada yaralanan Sebahat Kara, kaza anını şöyle anlattı: "Kivi toplamaya gitmek için kamyonun kasasına binmiştik. Yolda giderken damper aniden kalktı ve yola yuvarlandık. Birbirimizin üzerine düştük. Gerisini hatırlamıyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız