1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ankara Pazarlılar Derneği Bal ile devam
Ankara Pazarlılar Derneği Bal ile devam

Ankara Pazarlılar Derneği Bal ile devam

Ankara Rize Pazarlılar Derneği 9. Olağan Genel Kurulu Dernek binasında gerçekleştirildi

A+A-

Kongrenin Divan başkanlığını Şuayip Balta, üyelikleri Cengiz Ekşi ve Elmas Kutlu yaptı.

bal4-004.jpg

Ankara'da yaşayan Pazarlılar’ın katılımı ile gerçekleşen genel kurula mevcut başkan Selahaddin Bal’ın tek listesi ile girildi.

bal3-005.jpg
 
Katılan delegelerin oyu ile yeniden başkan seçilen Bal yaptığı teşekkür konuşmada, “Bir Pazar nüfusu kadar nüfusla Ankara'da yaşayan Pazarlar olarak birlik ve beraberlikle bir arada olursak sevinçte ve kederde bir arada olursak sorunlarımıza ve geleceğimize ortak akılla çözüm üretmiş oluruz. Dayanışma ruhu ile gelenek ve göreneklerimizi yaşar ve yaşatırız. Gelecek nesillerimizin Rizeli Pazarlı kalabilmesi ortak dayanışma ile mümkündür. Pazar’ımız için ve Pazarlılar’ımız için çalışmaya devam edeceğiz. Teveccühleri için tüm hemşehrilerimize şahsım ve dernek yönetimindeki arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim.” dedi.

bal1-011.jpg

Selahaddin Bal başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Alirıza Parlak, Bengü Şahinbaş, Elmas Kutlu, Nazmi Akın, Turgay Şanal, Turgay Civelek, Mustafa Kabaoğlu, Nizamettin Çiçek, Hamdi Halıcı, Selim Ekşi, Sabri Canca, Aysel Bal, Selçuk Okumuş, Zeki Karahan, Ayla Babuç, Özkan Tuncer ve Aykut Aydınbaş.

Denetleme Kuruluna ise Sabit Yaşar, Zeki Yanmış, Fevzi Telatar, Gürsel Alnıaçık, Selahattin Kadıoğlu ve Emine Akın seçildi.

bal23-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum