1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ankara’da Fırtına Vadisini tanıttı
Ankara’da Fırtına Vadisini tanıttı

Ankara’da Fırtına Vadisini tanıttı

Çocuk Edebiyatçıları Birliği Üyesi Rize Pazarlı yazar Fatma Yangın Ekşioğlu Ankara Gölbaşı’nda 54. Kütüphaneler Haftası Etkinliği kapsamında öğrencilerle buluştu.

A+A-

Kültür Bakanlığı ve Adnan Ötüken İl Halk Kütüphanesinin birlikte organize ettiği Gölbaşı Halk Kütüphanesindeki etkinliğe Gölbaşı’ndaki çok sayıda ilk ve ortaokul öğrencisi katıldı.
eksioglu4.jpg

Etkinlikte, çocuk edebiyatçısı Üzeyir Gündüz ve Rize Pazarlı yazar Fatma Yangın Ekşioğlu “Fırtına Vadisi’nde macera” kitabının tanıtımını yaptı.

eksioglu3.jpg

Türkiye’nin endemik bitki topluluğunun önemine ve korunmasına değinen Ekşioğlu, okuma alışkanlığı ve okuma sevgisine vurdu yaptı.

eksioglu2.jpg

Öğrencilerin soruları yazarları tarafından cevaplandırılırken, toplantı sonunda Ekşioğlu ve Gündüz’ün kitapları Kültür Bakanlığı tarafından öğrencilere hediye edildi.

eksioglu1.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum