1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ankara'daki Rizeliler'in bayramlaşması sönük geçti
Ankara'daki Rizeliler'in bayramlaşması sönük geçti

Ankara'daki Rizeliler'in bayramlaşması sönük geçti

Rizeliler Derneğinde Kurban Bayramının 3. günü bir araya gelerek bayramlaşan Ankara'daki Rizeliler; uzun geçen bayram tatili nedeniyle istenen kalabalığa ulaşamadılar.

A+A-

Ankara Rizeliler Derneği Genel Sekreteri Hızır İnan, bayram tatilinin çok uzun olması nedeniyle önceki bayramlarda yaşanan yoğunluğu yakalayamadıklarını ifade ederek, “Hemşehrilerimizin çoğunluğu memlekette bulunduğu veya tatil beldelerinden Ankara’ya dönmedikleri için önceki bayramlarda aşina olduğumuz birçok hemşehrimiz bu törende hazır bulunamadı. Törende katılanların konuşmalarının ortak vurgusu, bayramında ruhuna uygun, birlik, beraberlik ve kardeşlik oldu. Terör olayları ve seçimde konuşulan konular arasında yer aldı. Saat 13.00 itibari ile derneğe gelen Rizeliler 17.00 gibi dernekten ayrıldılar.” dedi.

ankara10.jpg

Bayramlaşma törenine; Başkent Rize İkizdereliler Dernek Başkanı Hızır İnan, Çayelililer Dernek Başkanı Ahmet Galip Karaoğlu, Kalkandereliler Dernek Başkanı İdris Kansızoğlu, İl dışından misafir gelen CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Musa Yılmaz, MEB Bakanlık Müşaviri İrfan Coşkun, Haçapitliler Dernek Başkanı Turgay Şanal, Ankara Rizeliler Derneği Başkan Yardımcılıları ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hanefi Günaydın, Hulusi Nurhan Bulak, Şimşirli Köyü Derneği Başkanı Hamit Zehir, İbrahim Haberal, TEMSEN Genel Sekreteri Cengiz Ekşioğlu, Nermin Günaydın Kömürcü, Yazar Hikmet Haberal, Başkent Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Zeki Demirhan ve onlarca Rizeli katıldı.

ankara9.jpg

ankara8.jpg

ankara7.jpg

ankara6.jpg

ankara5.jpg

nkara4.jpg

ankara3.jpg

ankara2.jpg

ankara1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum