1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Annelere boş kasalar kaldı!
Annelere boş kasalar kaldı!

Annelere boş kasalar kaldı!

Anneler günü dolayısıyla Rize'de annelere çiçek dağıtıldı. Ancak yaşanan izdiham nedeniyle bir şok kişi çiçek yerine boş kasalara bakakaldı!

A+A-

Rize Belediyesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla 5 bin anneye çiçek dağıtılmak istendi. Çiçek almak isteyen erkekler izdihama neden olunca annelere boş kasalar kaldı.
Rize Belediyesi tarafından, Anneler Günü'nü kutlamak için bugün 5 bin anneye ücretsiz çiçek dağıtmak istendi. Çiçekler, Rize Belediyesi Otoparkı'nda düzenlenen bir etkinlikle dağıtıldı.

Dağıtımı Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı başlattı. Başkan Bakırcı, kendi elleriyle yüzlerce anneye çiçek hediye etti. Başka bir programı bulunan Başkan Halil Bakırcı, dağıtımın bir bölümüne iştirak ettikten sonra ayrıldı. Bakırcı'nın ayrılmasından sonra bayanlardan çok çiçek almak isteyen erkekler dağıtım noktalarına hücum etti.

 Çiçek almak için birbiriyle yarışan erkekler izdihama neden oldu. Bazı erkekler tek tek dağıtılan çiçekleri kasalarla alıp götürdü. Çiçek alma noktasında erkeklere kıyasla zayıf kalan bayanlar olayı izlemekle yetindi. Erkekler kısa sürede tüm çiçekleri alınca annelere boş kasalar kaldı. Bazı anneler "Anneler Günü dolayısıyla çiçek dağıtılıyor. Erkeklerin burada ne işi var?" diye tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız