1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Anneleriyle birlikte gömüldüler
Anneleriyle birlikte gömüldüler

Anneleriyle birlikte gömüldüler

Hasta annelerini görmek için Trabzon'a gelirken yolda trafik kazasında hayatlarını kaybettiler. Aynı gün ölen anneleriyle birlikte cenazeleri kaldırıldı.

A+A-

ERSEN KÜÇÜK - İstanbul'dan Trabzon'a hasta annelerini ziyarete gelirken Çankırı'nın Kurşunlu ilçesinde geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden 4 kişi ile aynı gece ölen anneleri Sabiha Kocaman yan yana toprağa verildi.
İstanbul'dan Trabzon'a gelen Hüseyin Kocaman (49) idaresindeki 34 HSY 09 plakalı otomobil, dün gece Çankırı'nın Kurşunlu ilçesi Ağılözü mevkiinde karşı yönden gelen Engin Boyacı yönetimindeki 19 RD 245 plakalı kamyonla çarpıştı.

4 ÖLÜ, 3 YARALI

Kazada, Hüseyin Kocaman, Fatma Kocaman (39), Atakan Kocaman (19) ve Makbule Akyıldız (43) hayatını kaybetti, Temel Kocaman, Sena Akyıldız ile kamyon şoförü Engin Boyacı yaralandı. Aynı gece Trabzon'da hastanede yatan anneleri Sabiha Kocaman da hayatını kaybetti.
YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİLER
Kazada ölen Hüseyin Kocaman, eşi Fatma Kocaman, Atakan Kocaman ve Makbule Akyıldız ile anne Sabiha Kocaman'ın cenaze namazı Yomra Yeni Cami'de öğle namazının ardından kılındı. Musalla taşında yan yana gelen Kocaman ailesinin 5 ferdi için gözyaşı döken yakınlarının feryatları yürekleri dağladı. Cenazeler kılınan cenaze namazının ardından Yomra ilçesinin Kayabaşı köyündeki aile mezarlığında yan yana toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum