1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Anzer'dekiler de yalan söylemiş!
Anzer'dekiler de yalan söylemiş!

Anzer'dekiler de yalan söylemiş!

Anzer Yaylası’nda etkili olan kar yağışı nedeniyle kendilerinden haber alınamadığı iddia edilen 4 kişinin yalan söyledikleri ortaya çıktı!

A+A-

ERSEN KÜÇÜK
Rize’nin İkizdere İlçesi Yukarı Anzer Yaylası’nda etkili olan kar yağışı nedeniyle mahsur kalan yakınlarına ulaşmak için Aşağı Anzer Yaylası’ndan 1 gün önce yola çıktıkları ve kendilerinden haber alınamadığı iddia edilen 4 kişinin yalan söyledikleri ortaya çıktı.

Kayıp oldukları iddia edilen 4 kişinin kapalı olan köy yollarının açılması için böyle bir yalana başvurdukları öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Anzer Yaylası’nda yaklaşık 100 küçükbaş hayvanı ile mahsur kaldığı iddia edilen Cevat Kan’ın ailesini cep telefonu ile arayarak yardım istediği ve bunun üzerine Pazar günü sabahı eşi Aliye, oğulları Hüsnü ve Erol Kan ile yeğeni İhsan Kan’ın yaylaya ulaşabilmek için çıktıkları yolda kar ve tipi nedeniyle kayboldukları iddia edilmişti.
25382

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum