1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Aradığınız kişiye ulaşılamıyor!
Aradığınız kişiye ulaşılamıyor!

Aradığınız kişiye ulaşılamıyor!

Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman dönemi başlamadan bitti. Karaman, imza törenine gelmedi.

A+A-

Gençlerbirliği maçından sonra Samet Aybaba’nın istifasının ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Ç.Rizespor, daha önce takımı iki kez çalıştıran Hikmet Karaman ile masaya oturdu. Her konuda anlaşılıp el sıkışılan Hikmet Karaman dün Rizespor’un İstanbul’daki temsilciliğinde iki yıllık sözleşme imzalaması için düzenlenecek törene gelmedi. Saat 16.00’da yapılması planlanan imza törenine gelmeyen Hikmet Karaman, Başkan Kadir Çakır’ın telefonlarına yanıt vermedi. Bunun üzerine Rizespor, Karaman defterini kapattı.

Ç.Rizespor Başkanı Kadir Çakır, “Samet Aybaba istifa ettikten sonra B planını devreye soktuk. Saffet Susiç’le temasa geçtik. Eşinin Rize’ye gelmemesi üzerine Hikmet Karaman ile görüşüp her konuda anlaşmaya vardık. Ancak imza törenine gelmediği gibi telefonlarımıza da yanıt vermedi. Biz de Karaman defterini kapattık. Yaptığına anlam veremedik. Hiç kimse Rizespor’dan üstün değil. En kısa sürede yeni teknik direktörümüzü tespit edip takımın başına getireceğiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız