1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşen, çarşı projesine odaklandı
Ardeşen, çarşı projesine odaklandı

Ardeşen, çarşı projesine odaklandı

Ardeşen Belediyesinin büyük önem verdiği merkez çarşı projesinin yapılacağı alandaki yıkım çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediliyor.

A+A-

Yasin BAŞALMAZ - Ardeşen Belediyesi'nin büyük önem verdiği merkez çarşı projesi tüm hızıyla devam ediyor. Yaklaşık 15 gün önce merkez camii etrafında başlayan yer düzeltme çalışması sonrası şimdi de eski binaların yıkılma işlemleri başladı. Yıkım çalışmalarını Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, başkan yardımcısı Avni Kahya, Ak Parti Ardeşen ilçe başkanı Hakan Gültekin, Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Fatih Öney ve diğer yetkililer de takip etti.

Ardeşen belediye başkanı Mümtaz Sinan, çarşı projesinin en büyük hayalleri olduğunu belirterek, “En kısa sürede bu hayalimizi hayata geçirmek istiyoruz. Şimdi yıkım çalışması yapıyoruz. Bize destek veren herkese tüm Ardeşenliler adına teşekkür ediyorum” dedi. Proje kapsamında binası yıkılanlardan biri olan Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Fatih Öney de böylesine önemli bir projeyi hayata geçirdiği için Belediye Başkanı Mümtaz Sinan’a ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum