1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. Ardeşen, Kalkandere ile BAL için oynayacak
Ardeşen, Kalkandere ile BAL için oynayacak

Ardeşen, Kalkandere ile BAL için oynayacak

Bölgesel Amatör Lig (BAL) mücadelesi, Cumartesi günü oynanacak Ardeşenspor - Kalkanderespor maçı ile neticelenecek.

A+A-

2013-2014 Futbol Sezonu Rize 1. Amatör Küme Büyükler Ligi Şampiyonu Ardeşenspor ile Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Kalkanderespor'un aralarında oynayacağı baraj maçının tarih ve saati belirlendi.

Rize 1. Amatör Küme Büyükler Ligi’nde mücadele ederek Play-off’a yükselen ve 5 haftalık mücadelenin ardından namağlup şekilde Rize Şampiyonu olan Ardeşenspor ile BAL’da alt sırada yer alan Kalkanderespor bu hafta sonu baraj maçı oynayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol İl Temsilciliği, düzenlediği toplantıda, Ardeşenspor ile Kalkanderespor arasındaki baraj maçının 3 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00′de Derepazarı İlçe Stadında oynanmasını oy birliği ile kabul etti.

Kulüp temsilcilerinin de katıldığı toplantıda, karşılaşma günü Ardeşenspor taraftarlarının stattaki açık tribünde, Kalkanderespor taraftarlarının ise kapalı tribünde yer alacaklarına karar verildi.
TFF tarafından il dışından bir hakemin atanacağı karşılaşmada Ardeşenspor galip gelirse 2 yıl aradan sonra Rize’yi yeniden BAL’da temsil etme hakkına sahip olacak, Kalkanderespor ise 1. Amatör Küme’ye düşecek. Kalkanderespor’un galibiyeti halinde ise Kırmızı-Beyazlı ekip BAL yolculuğuna devam edecek, Ardeşenspor ise 1. Amatör Kümede BAL mücadelesini sürdürecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız