1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşen, Başkan Gültekin'le bir ilki başlattı
Ardeşen, Başkan Gültekin'le bir ilki başlattı

Ardeşen, Başkan Gültekin'le bir ilki başlattı

Ardeşen'de bu dönem ilk kez Ramazan dolayısıyla iftar çadırı uygulamasına geçildi.

A+A-

Ardeşen Belediyesi Fatih İlkokulu bahçesinde kurulan 300 kişilik çadırda iftar yapılıyor. İftar programına Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, belediye başkan yardımcıları, il genel ve belediye meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

cadir3-001.jpg

Ardeşen Belediyesi olarak bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden belediye başkanı Hakan Gültekin “Ramazan ayının bereketini ve huzurunu ne kadar çok paylaşırsak o kadar mutlu oluyoruz. Vatandaşlarımızla iç içe olup iftar programları düzenleyerek güzel bir ortam oluşturuyoruz. İftar çadırımız Ramazan Ayı boyunca hizmette olacaktır. Ardeşen Belediyesi Ramazan çadırı iftar programını sponsorlar aracılığıyla yürütmektedir. İlk güzel ortamın hazırlanmasındaki ilk destekleyici Ahmet Ayvaz’a teşekkür ediyor ve herkesi bu hayırlı işte destekleyici olmaya davet ediyorum. Ayrıca halkımızı her gün iftar çadırımıza bekliyoruz.” dedi.

cadir2-001.jpg

cadir1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum