1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşen Belediyesi bay-bayan kadrolu zabıta memuru alacak
Ardeşen Belediyesi bay-bayan kadrolu zabıta memuru alacak

Ardeşen Belediyesi bay-bayan kadrolu zabıta memuru alacak

Ardeşen Belediye Başkanlığı bay bayan kadrolu zabıta memuru alım ilanı yayınladı. Alım, sözlü sınav ile sonuçlandırılacak...

A+A-

Rize Ardeşen Belediye Başkanlığı yayınladığı ilan ile 3 bay bayan adayın başvuru yapabileceği kadrolu zabıta memuru alımı yapacak. Başvurular, 26 Kasım 2018 ile 30 Kasım 2018 tarihleri arasında yapılacak.

Ardeşen Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere, Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydı ile belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla bay ya da bayan 3 zabıta memuru alınacağı bildirildi.

Adaylarda herhangi bir dört yıllık lisans mezunu olması ve KPSS 2018 yılı puan türünden 70 puanı olması başvuru için yeterli olacak.

Adaylar; iş talep formu, nüfus cüzdanı fotokopisi, diploma veya mezuniyet belgesi, KPSS sonuç belgesinin ÖSYM’nin sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı, yabancı okul mezunları için denklik belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, görevini devamlı olarak yapmaya engel durumu olmadığına dair beyan, 2 adet vesikalık fotoğraf ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı ile başvuruda bulunabilecek.

Adayların başvuru formunu eksiksiz ve doğru olarak doldurmaları vurgulanırken, istenilen diğer belgelerle birlikte adayların 26 Kasım 2018 gününden 30 Kasım 2018 günü mesai bitimine kadar (mesai günlerinde saat 08.00-16.30 arasında) Belediye Yazı işleri Müdürlüğü (Ardeşen Belediyesi Ana Hizmet Binası Merkez Mahallesi Atatürk Cad. No. 127 Ardeşen/RİZE) adresine evraklarını teslim etmeleri ve başvuruların şahsen yapılması gerektiği ifade edilerek, posta ile veya diğer şekillerde yapılan müracaatların kabul edilmeyeceği belirtildi.

Rize Ardeşen Belediyesi kamu personeli alımı kılavuzu için tıklayın

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
17 Yorum