1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşen Belediyespor Dünya Şampiyonu oldu
Ardeşen Belediyespor Dünya Şampiyonu oldu

Ardeşen Belediyespor Dünya Şampiyonu oldu

Japonya’da devam eden Rafting Dünya Şampiyonasının 3. gününde 21 altın madalyaya ulaşan Ardeşen Belediyespor kulübü sporcularından oluşan Rafting Türk Milli Takım finale 1 gün kala Dünya Şampiyonluğunu garantiledi.

A+A-

Rafting Türk Milli Takımına seçilen Ardeşen Belediyespor kulübü sporcuları Japonya’da devam eden Rafting Dünya Şampiyonasının 3. gününde 21 altın madalya toplayarak dünya şampiyonluğunu garantiledi.

raft8.jpg

U19 kategorisinde yarışan Ardeşen Belediyespor Kulübü sporcuları sprint, H2H (kafa kafaya) ve slalom kategorilerinde 1. olarak toplamda 21 altın madalya aldı.

raft7.jpg
 
Japonya’da başlayan Dünya Rafting şampiyonasına Türkiye ile birlikte toplam 21 ülke 72 takım ve 630 sporcu katılıyor.

raft6-001.jpg

Sprint, H2H, slalom ve nehir inişi kategorilerinde yarışan sporcular, Japonya’nın Osaka kendinin, Miyoshi şehrinde devam eden şampiyonada ilk üç günün ardından Ardeşen Belediyesi spor kulübü sporcularından oluşan Türk Milli Takımı U19 kategorisinde sprint, H2H ve slalom kategorilerinde 1. olarak 21 altın madalya aldı.

raft9.jpg

Ardeşen Belediyesi Sporcularından oluşan U-19 Erkek Milli Takımı şu isimlerden oluşuyor

Antrenör – Yasin Makar

Onur Memoğlu – Ardeşen Belediye Spor Kulübü

Okan Günak – Ardeşen Belediye Spor Kulübü

Doğuş Önçırak – Ardeşen Belediye Spor Kulübü

Tarık Gürsoy– Ardeşen Belediye Spor Kulübü

Ali Efe Buçan- Ardeşen Ruba

raft5-001.jpg

Son Avrupa şampiyonu olan Ardeşen Belediyesi sporcuları 4. Gün yarışları olan Nehir İnişini de 1’incilikle bitirerek 1000 tam puan ve 28 altın toplayıp dünya kupasıyla yurda dönmeyi hedefliyor.

raft4-001.jpg

raft3-002.jpgraft1-004.jpg

raft2-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum