1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşen Devlet Hastanesi yenileniyor
Ardeşen Devlet Hastanesi yenileniyor

Ardeşen Devlet Hastanesi yenileniyor

Kaçkar Devlet Hastanesi'nin yükünü azaltması amacıyla Ardeşen Devlet Hastanesi yenileniyor

A+A-

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Rize Milletvekili Av. Harun Mertoğlu, Ardeşen Kaymakamı Ferhat Altay, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Gökhan Demiral, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Zekeriya Bozkan ve beraberindeki heyet, yenilenmesine karar verilen Ardeşen Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

bakanmemisoglu1.jpg

Modern tıbbi donanımın güçlendirilmesi, hasta kapasitesinin artırılması ve Ardeşen halkına daha kaliteli sağlık hizmeti sunulması amacıyla hayata geçirilecek proje kapsamında hastanenin mevcut durumu yerinde değerlendirildi, yetkililerden bilgi alındı.

bakanmemisoglu2.jpg

Milletvekili Harun Mertoğlu, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Ardeşen halkı modern, donanımlı ve güçlü bir sağlık tesisine kavuşacak. Sayın Bakanımızın himayesinde bu projenin en kısa sürede tamamlanacağına inanıyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Sağlık Bakanımız başta olmak üzere projede emeği geçen herkese Ardeşen halkı adına teşekkür ediyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum