1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. ARDEŞEN GSK, ÇEYREK FİNALE YÜKSELDİ
ARDEŞEN GSK, ÇEYREK FİNALE YÜKSELDİ

ARDEŞEN GSK, ÇEYREK FİNALE YÜKSELDİ

Hentbol Bayanlar Türkiye Kupası ilk maçına çıkan Ardeşen GSK, çeyrek finale yükseldi.

A+A-

Hentbol Bayanlar Türkiye Kupasında, 1907 Kanaryaspor ile karşılaşan Ardeşen GSK, Karşılaşmadan 39–29 galip ayrılarak ilk 8’e adını yazdırdı.

Ankara’daki Yaşar Sevim Spor Salonunda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı da 17–11 Ardeşen GSK üstünlüğünde tamamlandı. Ardeşen GSK’nın çeyrek finaldeki rakibi Türkiye Hentbol Federasyonunca çekilecek olan kura sonucu belli olacak. Maç tarihi de kura çekimi ile birlikte belirlenecek.

ardesengsk.20150111205917.jpg

GENÇLER SAHNE ALDI!
Karşılaşmaya etkili başlayan Ardeşen GSK, etkisini ilk yarı sonuna dek sürdürünce karşılaşmanın ilk yarısı 17–11 Ardeşen GSK üstünlüğünde tamamlandı. İkinci yarıya da hızlı giren Ardeşen farkı açınca, Teknik Direktör Hikmet Vurgun maçın son çeyreğinde genç yetenekler Melek Yazıcı, Yıldız Gezeroğlu ve Aslı Dilmaç’ı oyuna aldı. Kaleyi ise Aycan Taş’a emanet etti. Maçın son çeyreğinde etkili oyununu sürdüren Ardeşen GSK’da genç yeteneklerden Melek 1, Yıldız ise 2 gol kaydederek skora katkı sağladı. Aycan ise yaptığı kurtarışlarla rakip takıma geçit vermedi.
Hakemler: İsmail Doğan, Kuntay Taşkın
Ardeşen GSK Berna (Aycan), Kübra (6), Perihan (5), Melek (1), Neslihan (2), Yaroslava (1), Yıldız (2), Özlem (2), Mehtap (4), Sandra (4), Aslı İ. (7), Fatmagül (4), Duygu (1), Aslı D, Kaydetti.
1907 Kanaryaspor: Sevim (Pelinsu), Sevil (6), Yeliz (7), Merve (1), Cansu (1), Nesiba (3), Derya (5), Funda (3), Hülya (3)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum