1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. Ardeşen GSK, liderliğini sürdürmek istiyor!
Ardeşen GSK, liderliğini sürdürmek istiyor!

Ardeşen GSK, liderliğini sürdürmek istiyor!

Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde ilk 2 maçını kazanan ve liderlik koltuğuna oturan Ardeşen GSK, son Şampiyonu da yenip liderliğini sürdürmeyi hedefliyor

A+A-

Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde ilk 2 maçını kazanan ve liderlik koltuğuna oturan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK), son Şampiyon Muratpaşa Belediyespor’u da mağlup ederek liderliğini sürdürmek istiyor.

Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nin 3. haftasında, deplasmanda son şampiyon Muratpaşa Belediyespor’a konuk olacak olan Ardeşen GSK’da Teknik Direktör Hikmet Vurgun, rakiplerine saygı duyduklarını ifade ederek “Son 3 sezonun şampiyonu olmaları nedeni ile rakibimiz Muratpaşa Belediyespor’a saygı duyuyoruz. Ancak, kendi gücümüzü de biliyoruz. Tüm değerlerimizi ortaya koyarak en iyi şekilde mücadele ederek, galibiyet serimizi sürdürmek ve liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz.” dedi.

ard1.20141016194547.jpg

İki haftalık bir aradan sonra lige döndüklerini ifade eden Vurgun, “Bayram tatili ve üzerine Milli takım arasını yaşadık. Bu arada sakat olan oyuncularımızı biraz daha toparlama ve forma sokma şansı bulduk. Bu hafta ligin önemli rakiplerinden biri ile oynuyoruz. Son 3 senenin şampiyonu olan Muratpaşa Belediyespor ile karşılaşacağız. Çok tecrübeli ve iyi bir takım olduklarını biliyoruz. Çok da tecrübeli bir hocaları var. Kulüp olarak da Türk Bayan Hentbolünü forse eden en önemli kulüplerden biri. Bu anlamda gereken saygıyı göstermemiz gerekiyor. Ama sonuçta bu bir lig müsabakasıdır. Ortada iki puan vardır. Bu iki puanı da almak için biz elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” şeklinde konuştu.

SAKATLIKLAR CAN SIKIYOR
Teknik Direktör Hikmet Vurgun, Kastamonu Belediyespor karşılaşmasında dişi kırılan Yaroslava Burlachenko’nun tedavisinin yeni tamamladığını ve tamamen iyileşmesini beklediklerini ifade ederek, “Kalecimiz Jelena ise baldırında meydana gelen çekmeden ötürü bir sıkıntı yaşıyor. Ayrıca, oyun kurucularımızdan Sandra da geçtiğimiz hafta ayağını burktu. Sporcularımızın iyileşmesi için tedavi süreçlerini izliyor ve takip ediyoruz.” dedi.

ANTALYA’DAKİ KARADENİZLİLERE ÇAĞRI
Bu Sezon Türkiye ve Avrupa’da Kupalar hedeflediklerini söyleyen Vurgun, “Ligin ilk devresinin en önemli karşılaşmalarından birini bu hafta oynayacağız. O açıdan, Antalya’da yaşayan tüm Karadenizlileri, Rizelileri ve Ardeşenlileri bu önemli karşılaşmada takımlarını destekleye davet ediyorum. Aynı zamanda tüm Antalyalıları da bu karşılaşmaya bekliyorum. Bu haftasonu Antalya’da seyir zevki yüksek bir maça çıkacağız.” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız