1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. Ardeşen GSK ekibi kamp için Erzurum'a gitti
Ardeşen GSK ekibi kamp  için Erzurum'a gitti

Ardeşen GSK ekibi kamp için Erzurum'a gitti

Bayanlar Hentbol Süper Lig temsilcisi Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı, kamp çalışmaları için Erzurum’a gitti.

A+A-

ÖMER FARUK ZENGİNAL
Sezon hazırlıklarına 15 Temmuz’da kendi evinde başlayan Bayanlar Hentbol Süper Lig temsilcisi Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Bayan Hentbol Takımı, 15 Ağustos’a kadar devam edecek çalışmalar için Erzurum’a gitti.

Kamp çalışmaları hakkında bilgi veren Ardeşen GSK Başkanı Sultan Rauf Oğuz, “Süper Lig zorlu ve meşakkatli bir süreç. Aynı oradan da heyecanlı ve adrenalini yüksek bir sezon programı var önümüzde. Bizim özellikle sporcularımızın ve teknik ekibin lig öncesi hazırlık çalışmaları tüm hızla devam ediyor. Çalışmaları kamp ortamında sürdürmek için teknik heyet ve oyuncularımızı Erzurum’daki kampa uğurladık. Takım çalışmalarını Erzurum’da sürdürmeye başladı. Teknik direktörümüz Hüsnü Kemal Durak ve yardımcıları ile birlikte iyi bir kamp dönemi geçireceklerini umuyorum. Takımımız 15 Ağustos’ta Ardeşen’de toplanarak ligin başlayacağı 8 Eylül’e kadar çalışmalarını burada devam ettirecek” dedi.

hentbol1.20120812104417.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum