1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. Ardeşen GSK kaptanı Perihan'ın acı günü
Ardeşen GSK kaptanı Perihan'ın acı günü

Ardeşen GSK kaptanı Perihan'ın acı günü

Bayan Hentbol A Milli Takım Oyuncusu ve Ardeşen GSK takım kaptanı Perihan Topaloğlu’nun babası Bartın’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

A+A-

Bayan Hentbol A Milli Takım Oyuncusu ve Hentbol Süper Lig ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) takım kaptanı Perihan Topaloğlu’nun babası Bartın’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

kaza.20140110183649.jpg

Bartın'da dün Hasan Demirci (40) idaresindeki 74 BN 933 plakalı otomobil, Abdipaşa'dan Bartın istikametine giderken Öküzgölü mevkiinde yolun kaygan olması nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye yuvarlanmıştı.

Sulara gömülen araçtan sürücü Hasan Demirci kendi imkanıyla çıkarken, yanında bulunan Gürsel Topaloğlu (50) sulara kapılarak kaybolmuştu. AFAD ekipleri ve sahil güvenlik dalgıçları, sabah saatlerinden itibaren yaptığı aramalarda kayıp olan Gürsel Topaloğlu’nun cesedini suyun içinde bir kayanın dibinde buldu.

perihan1.jpg

Topaloğlu’nun Bayan Hentbol A Milli Takım Oyuncusu ve Hentbol Süper Lig Ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) takım kaptanı Perihan Topaloğlu’nun babası olduğu öğrenildi. Milli sporcu acı haberi alır almaz memleketi Bartın’a hareket etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum