1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. Ardeşen GSK'da kupa sevinci yaşanıyor
Ardeşen GSK'da kupa sevinci yaşanıyor

Ardeşen GSK'da kupa sevinci yaşanıyor

Hentbol Türkiye Kupası maçından galibiyetle ayrılarak bir üst tura yükselen Ardeşen GSK’da büyük sevinç yaşanıyor.

A+A-

Hentbol Türkiye Kupa maçından galibiyetle ayrılan Ardeşen GSK’da Başkan Sultan Rauf Oğuz, üst tura yükseldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Türkiye Hentbol Bayanlar Türkiye Kupası karşılaşmasında İzmir Büyükşehir Belediyespor’u 22–18 mağlup ederek üst tura yükselen Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübünde Başkan Sultan Rauf Oğuz, “Kızlarımız güvenimizi boşa çıkarmadı, kendilerini gönülden kutluyorum.” dedi.

Türkiye kupasında hedefledikleri konumda olduklarını sözlerine ekleyen Oğuz, “Kızlarımıza olan sonsuz güvenimizi boşa çıkarmadılar. İzmir karşısında aldıkları galibiyetten ötürü, hem teknik direktörümüz Hüsnü Kemal Durak’ı hem de oyuncularımızı gönülden tebrik ediyorum. raufoguz.jpgİzmir’de maç boyunca bizi destekleyen ve arkamızda duran taraftarımızı da gönülden kutluyorum. Rakibimiz olan İzmir BB’de daha önce de olduğu gibi son derece centilmence mücadele ederek bizleri mutlu etti. Kendilerine de bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Kupada alınan galibiyetle morallerinin üst seviyelere ulaştığını belirten Oğuz, “Artık önümüzdeki lig maçlarına bakacağız. 4 Kasım 2012 Pazar günü saat 13.00’da İstanbul deplasmanında çok önemli ve zor olacağını bildiğimiz Üsküdar Belediyespor karşılaşması var. İzmir deplasmanında gösterdiğimiz inanç ve başarıyı burada da göstermek istiyoruz.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız