1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. ARDEŞEN GSK'DAN 13 İMZA BİRDEN
ARDEŞEN GSK'DAN 13 İMZA BİRDEN

ARDEŞEN GSK'DAN 13 İMZA BİRDEN

Hentbol Bayanlar Süper Lig ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü 4 yabancı, 9 yerli toplam 13 sporcu ile sözleşme imzaladı.

A+A-

ÖMER FARUK ZENGİNAL
Ardeşen Kaymakamlığı Toplantı salonunda düzenlenen imza törenine kulüp başkanı Rauf Oğuz, başkanvekili Dursun Yaşaroğlu, asbaşkan Ali Biberoğlu, antrenör Hikmet Vurgun ve sözleşme yenilenen Perihan Topaloğlu, Neslihan Yakupoğlu, Kübra Şen, Mehtap Gençoğlu, Olga Vaschuk, Jelena Pirsl ile yeni transferler; Çankaya Belediyespor'dan Ukraynalı Burlachenko Yaroslava, Karadağlı milli oyuncu Sandra Nikçeviç, İzmir Büyükşehir Belediye Spor'dan Aslı İskit, Berna Zor, Özlem Sürek,  Üsküdar Belediyespor'dan Fatmagül Sakızcan ve Konak Belediyespor'dan Duygu Özakaydın hazır bulundu.

yeni-transferler.20140801212618.jpg

Burada bir açıklama yapan kulüp başkanı Oğuz, "Geçen sezon bu takımın Avrupa'da ve ligde adından söz etmesinde sporcularımızın ve taraftarımızın büyük emeği var. 2014-2015 sezonunda Hentbol Bayanlar Süper Lig, Türkiye Kupası ve EHF Challenge Kupasında mücadele edeceğiz. Üç kupayı da hedeflerimiz arasında görüyoruz ama en azından bir tanesini evimize getirmek istiyoruz. Bunun için iyi bir kadro oluşturduk. Hocamıza ve sporcularımıza güveniyoruz" diye konuştu.

eski-ekipten-kalanlar.jpg

İmza töreni ve yapılan konuşmaların ardından RTE Üniversitesi Ardeşen Meslek Yüksekokkulu Spor Salonunda sezon açılışı gerçekleştirildi.

ard1.20140801212647.jpg

500'e yakınm taraftarın da katıldığı sezon açılışında sporcular tek tek tanıtıldı. Ardından yeni transferler ile geçen sezon takımda yer alan sporcular arasında 7 metre yarışı yapıldı. 7 metre atışını yeni transferler 3-2 kazandı.

ard2.20140801212701.jpg

Antrenör Hikmet Vurgun, çok önemli hedeflerle sezona başladıklarını söyleyerek, "İyi bir kadroya sahibiz. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bu takımdan Avrupa'da başarı beklentisi var. Taraftarımız takımına güveniyor, sahip çıkıyor. İnşallah güvenenlerin yüzünü kara çıkartmayız. Bu takım artık üzerine koyarak ilerleyecektir" diye konuştu.

ard3.20140801212713.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız