1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşen MTAL'den depremzedelere özel üretim
Ardeşen MTAL'den depremzedelere özel üretim

Ardeşen MTAL'den depremzedelere özel üretim

Ardeşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin atölyelerinde, deprem bölgesinde kullanılmak üzere acil ihtiyaç duyulacak aletler tasarlanıp üretilecek.

A+A-

Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen Ardeşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin atölyelerinde incelemelerde bulunarak afetzedeler için üretim yapılabilecek ürünlere ilişkin bilgi aldı.

ard4-012.jpg

Emen'e ziyaretinde Ardeşen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat Yazar ve Şube Müdürü Eşref Yavaşi de eşlik etti.

ard3-019.jpg

Ziyarette atölyelerde incelemelerde bulunularak afetzedeler için üretilecek malzemelere ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

ardes2.jpg

Ziyarette özellikle afetzedelerin kaldıkları çadır veya konteynerlerde kullanıma ihtiyaç duyulan ürünlerin üretilmesine öncelik verilmesine karar verildi.

ard1-021.jpg

Daha sonra Ardeşen Halk Eğitimi Merkezini ziyaret ederek üretim faaliyetlerini yerinde inceleyen heyet, burada da kursiyerler ile bir süre sohbet ederek üretim faaliyetlerinin afetzede vatandaşlar için planlanabilmesi noktasında değerlendirmelerde bulundu.

ard7-002.jpg

ard6-006.jpg

ard5-006.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum