1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşen ve Bayburt'a ortak proje
Ardeşen ve Bayburt'a ortak proje

Ardeşen ve Bayburt'a ortak proje

Ardeşen ilçesi ile Bayburt ili arasında, AB proje yazımı ve prosedürü konusunda bilgi değişimi amacıyla çalışma başlatıldı.

A+A-

Bayburt Valiliği’nce AB proje yazımı ve prosedürü konusunda bilgi değişimi amacıyla başlatılan çalışma kapsamında AB Hibe Programlarıyla ilgili Proje Döngü Yönetimi Proğramı çerçevesinde Rize ili Ardeşen İlçesi proje ekibine bilgi verildi.
Bayburt Valisi Musa Küçükkurt ile Ardeşen Kaymakamı Cahit Şık 'ın görüşmeleri sonucu Bayburt Valiliği Proje Sorumlusu Mete Emir başkanlığında, Ardeşen’den gelen İlçe Tarım Müdürü Ferhat Çağlar, Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Mahmudoğlu, İlçe Yazı İşler Şefi S.Rauf Oğuz, İlçe Dernekler Şefi İlker Kabaoğlu, Milli Eğitim Temsilcisi Süleyman Canoğlu, Çevre Mühendisi Ali Rıza Susuz ve Anadolu Ajansı Ardeşen Muhabiri Sabri Aslışen’den oluşan proje ekibi AB ye proje yazımı, sunumu hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
 
Bayburtta 3 gün öğretmenevinde kalan ekip ve Bayburt Valiliği, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası proje ekipleriyle görüşen ve Valilik Proje Sorumlusu Mete Emir’le görüşmeler yaptı.
Bayburt Valiliği Proje Sorumlusu Mete Emir " Beş yıldır Avrupa Birliği programları ve proje hazırlama konusunda elde ettiğimiz birikimleri Ardeşen’den gelen arkadaşlarımızla paylaşmak bizleri mutlu etti. Bölgede Avrupa Birliği tarafından desteklenen projelerden elde edilen fonun arttırılması için sadece ilimiz de değil diğer illerde de eğitim çalışmalarına devam etmekteyiz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız