1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. Ardeşen ve Pazar ard arda maça çıkacak
Ardeşen ve Pazar ard arda maça çıkacak

Ardeşen ve Pazar ard arda maça çıkacak

Hentbol Bayanlar Süper Lig ekibi Ardeşen GSK ve Bayanlar 1. Lig etakımı Pazarspor, Pazar günü İstanbul’da aynı salonda ard arda maça çıkıyor.

A+A-

Konuyla ilgili sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan Ardeşen GSK Onursal Başkanı Dursun Yaşaroğlu, İstabul’da yaşayan Rize’lilere çağrı da bulunarak, “Rize’lilerin bir araya gelerek buluşması için büyük bir fırsat. Bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yaşaroğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "19 Ocak Pazar günü İstanbul Kartal Yakacık’taki İstanbul Ticaret Odası (İTO) Spor Salonunda Saat 11.00’da Hentbol 1. Lig temsilcimiz Pazarspor, Saat 13.00’da İse Süper Lig Temsilcimiz Ardeşen GSK’nın maçı var. Bu iki önemli karşılaşmanın ard arda aynı salonda oynanması İstanbul’daki Rizelilerin bir araya gelerek buluşması için büyük bir fırsat. Bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ediyorum. Süper Lig’de ve 1. Lig’de Rize’mizi alınlarının akıyla temsil eden her iki kulübümüzü de tüm Rizeliler, hatta Karadenizliler olarak destekleyerek kardeşliğimizi ortaya koymalıyız. Bu vesile ile İstanbul’da ve yakın çevrelerinde yaşayan tüm dost, akraba ve sevenlerimizi maçlara bekliyoruz.”
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız