1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşen’e bayan doğum uzmanı
Ardeşen’e bayan doğum uzmanı

Ardeşen’e bayan doğum uzmanı

Ardeşen'de göreve başlayan kadın Jinekolog(doğum uzmanı)Op. Dr. Tuğba Atasaral, bölgeye hitap edecek bir de muayenehane açtı.

A+A-

Naci GÜVEN - Ankara Üniversitesi Tip Fakültesinden mezun olduktan sonra, Trabzon Tıp Fakültesinde ihtisasını bitiren ve kadın hastalıkları uzmanı olarak Ardeşen Devlet Hastanesi’nde göreve başlayan Jinekolog Op. Dr. Tuğba Atasaral ilçede bir de muayenehane açtı.
Ardeşen’deki açılış törenine çok sayıda vatandaş katılırken kurdeleyi Pazarlı emekli öğretmen Bilge Basa kesti.
 Özellikle bayan Jinekolog konusunda bölgede bir talep ve ihtiyacın söz konusu olduğunu göreve başladıktan sonra daha iyi anladığını söyleyen Dr. Tuğba Atasaral, “Muayenehane açma fikrimiz de halk tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Ben de hemşerilerime ve yöre halkına artık kadın hastalıkları konusunda teşhis, tedavi, gebelik takibi, ültrason, ültrasonografi ve dopleer gibi hizmetler konusunda hizmet edeceğim için kendimi şanslı görüyorum. Artık hastalarımızın civar ilçe ve illere gitmesine gerek kalmayacak” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum