1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ARDEŞENSPOR

  4. Ardeşen'de 2 gün Avrupa kupası heyecanı var
Ardeşen'de 2 gün Avrupa kupası heyecanı var

Ardeşen'de 2 gün Avrupa kupası heyecanı var

Ardeşen GSK - ZRK Naisa Nis Avrupa Challenge Kupası Bayanlar Hentbol müsabakaları Cumartesi ve Pazar günü Ardeşen'de oynanacak.

A+A-

Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Liginin Karadeniz Temsilcisi Ardeşen GSK, Lig’de fırtınalar estirirken, hafta sonu (8–9 Şubat) Avrupa’ya ilk adımını atıyor.

Ardeşen GSK Başkanı Sultan Rauf Oğuz, Türkiye’de elde ettikleri başarıyı Avrupa’ya taşımak istediklerini belirtti.

raufoguz.20140207223840.jpg

Hentbol Bayanlar Süper Liginin tek taşra temsilcisi olması özelliğini taşıyan Ardeşen GSK’da Başkan Sultan Rauf Oğuz, “Önce ilimizi, sonra taşrayı, daha sonra ülkemizi Avrupa’da temsil edecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Avrupa Challenge Kupası kapsamında 8 ve 9 Şubat'ta Sırbistan'ın ZRK Naisa Nis takımını ağırlayacağız. Avrupa'da kendimizi ispatlamak için yola çıkacağız. Çok önemli bir sınavla karşı karşıyayız. Her kesimden insanımızı bir araya getirerek bir aile yumağı oluşturmak, tüm ülkemize ve Avrupa'ya örnek olacaktır. Biz yüreğimizi, sevgimizi ve başarımızı paylaşmak için şiddetten uzak, sevgiyle yoğrulmuş bir aile ortamında hedefe yürümek istiyoruz. Türkiye'de de Avrupa'da da aynı görüntüyü oluşturmak istiyoruz." dedi.

poster.jpg

Ardeşen GSK - ZRK Naisa Nis Avrupa Challenge Kupası Bayanlar Hentbol ilk maçı Ardeşen MYO Salonu’nda 8 Şubat Cumartesi günü saat 16.00’da, rövanş maçı da rakip takımın isteğiyle, bir gün sonra aynı yerde ve aynı saatte oynanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız