1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşen'de bayram bugün başladı
Ardeşen'de bayram bugün başladı

Ardeşen'de bayram bugün başladı

Rize'nin Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, bugün düzenlenen törenle belediye çalışanlarına şeker ve çikolata dağıtıp 2 gün evvelden bayramlarını kutladı!

A+A-

MUSTAFA ÖZYANIK
Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Ramazan Bayramı öncesi belediye çalışanlarıyla bayramlaştı.

Makamında ilk olarak işçileriyle bayramlaşan Sinan, temizlik birimi sayesinde ilçenin her tarafının yaşanabilir hale geldiğini belirterek, ''Belediye idaresini elimizde bulundurduğumuz ve siz değerli personelimizi yanımızda gördüğümüz müddetçe, bugüne kadar olduğu gibi yarın da temiz ve yaşanabilir bir ilçe olarak kalacaktır.'' dedi.
 
Belediye işçilerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Sinan, ''Her birinizin gözlerinden öpüyorum. Ailenizle birlikte mutlu, huzurlu ve güzel bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum.'' dedi.

Sinan, temizlik işçilerinin ardından Belediye Başkan Yardımcıları Avni Kahya, Macit Moral, daire müdürleri, Belediye Meclis üyeleri ve hizmet binasında çalışanlarla bayramlaştı.

Sinan, bayramlaşmanın ardından şeker ve çikolatadan oluşan hediye paketi ile bayram avansını personeline dağıttı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız