1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşen'de futbol turnuvası
Ardeşen'de futbol turnuvası

Ardeşen'de futbol turnuvası

Rize'nin Ardeşen ilçesinde Gençlik Haftası etkinlikeri çerçevesinde 15 bin YTL ödüllü 22 köyün katıldığı bir köyler arası halı saha futbol turnuvası düzenlendi.

A+A-

Rize'nin Ardeşen ilçesinde Gençlik Haftası etkinlikeri çerçevesinde köyler arası halı saha turnuvası düzenlendi. 15 bin YTL ödüllü 22 köy takımının katıldığı turnuva Ardeşenspor tesislerinde başladı.

İlçe Kaymakamlığı ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen turnuvanın açılış törenine Kaymakam Cemil Kılınç, Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Emniyet Müdürü M.Şener Ateşli, AK Parti ilçe Başaknı Hakan Gültekin, Özel İdare Müdürü Dursun Yaşaroğlu, Tarım Müdürü Ferhat Çağlar, Muhtarlar Derneği Başkanı D. Ali Balsüzen ve köy muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Gençlik ve Spor ilçe Müdür Vekili S.Rauf Oğuz turnuvanın açılış konuşmasının ardından, Kaymakam Cemil Kılınç ve Belediye Başkanı Mümtaz Sinan turnuvaya katılan takımlara öncelikle centilmen davranmalarını hatırlatarak, başlama vuruşuyla turnuvayı başlattılar. Kaymakam Kılınç yaptığı konuşmada Ardeşen Köyleri Kalkındırma Birliği Encümenince karar alındığını ve ödül olarak da 15 bin YTL verileceğini söyledi.

Gençlik Haftası kapsamında başlatılan ve 4 grupta mücadele edilecek turnuvanın 18 Mayıs günü sona ereceği bildirildi. Açılış maçı Pınarlı köyü ve Yeşiltepe arasında oynanan turnuvada mücadele edecek köy takımları şöyle sıralandı;

A Grubu: Pınarlı, Seslikaya, Güney, Yeşiltepe ve Pınarlı köyü.

B Grubu: Şen Yamaç, Doğanay, Ortaalan, Eski Armutluk ve Yukarı Durak köyü.

C Grubu: Yamaçdere, Sinan, Pirinçlik, Yavuz ve Yeni köy köyü.

D Grubu: Akdere, Aşağı Durak, Gündoğan, Kurtuluş, Bayırcı ve Köprüköy köyü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum