1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşen'de ilginç bayram diyalogu
Ardeşen'de ilginç bayram diyalogu

Ardeşen'de ilginç bayram diyalogu

Ardeşen Belediyesi'ndeki bayramlaşmada ilginç sahneler yaşandı. İşte; bayram harçlığı isteyen 66 yaşındaki vatandaş ve makamda yaşananlar.

A+A-

Kurban Bayramı dolayısıyla Ardeşen Belediye Başkanlığı’nda yapılan bayramlaşma töreninde ilginç sahneler yaşandı. Ramis Şeremet adındaki bir vatandaş, Belediye Başkanından bayram harçlığı alamayınca; Başkan Sinan’a harçlık vermeye kalktı!

Ardeşen ilçesine bağlı Yeniköy’de ikamet eden Ramis Şeremet (66) adındaki bir vatandaş, bayram dolayısıyla başkanlık makamında bulunan; kaymakam, belediye başkanları ve siyasi parti başkanlarından bayram harçlığı istedi.

Şeremet, önce MHP Ardeşen ilçe Başkanı Muhammet Hacısüleymanoğlu’dan 10 TL istedi.

Hacısüleymanoğlu, ‘Bayram harçlığını dışarıda vereceğim’ şeklinde fısıldasa da, Şeremet’in ısrarı üzerine MHP ilçe Başkanı 10 TL’yi verdi.
25523
Ardından Kaymakam Cemil Kılınç’a yönelen Şeremet, “Sayın Kaymakamum, benum yaşliluk maaşum ne oldi?” diye sorunca Kaymakam Kılınç, “Bayramda alabileceklerini sen al. Ben sana bayramdan sonra her zaman olduğu gibi vereceğim” dedi.

Kaymakam Kılınç’tan bayram harçlığı alamayan Şeremet, Belediye Başkanı Mümtaz Sinan’ın makamına yanaşarak, “Başkanum, kimse harçlık vermedi, bari sen ver da…” diye seslendi.
Başkan Sinan ise, “sonra veririm” diyerek Şeremet’in kulağına bir şeyler fısıldadı.
25524
Başkanın bu açıklamalarına ikna olmayan 66 yaşındaki vatandaş, “Başkanum, paran yoksa söyle ben vereyim.” diyerek MHP Ardeşen İlçe Başkanı Hacısüleymanoğlu’dan aldığı 10 TL’yi Başkan Mümtaz Sinan’ın masasına koydu.

Bu ilginç diyaloglar, Ardeşen Belediyesi'ndeki bayramlaşmaya damgasını vururken, törene katılanları da gülümsetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum