1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşen'de kaçak silah baskını
Ardeşen'de kaçak silah baskını

Ardeşen'de kaçak silah baskını

Rize'de, son 3 ay içerisinde 25 adet el yapımı ruhsatsız silah ele geçirilirken, olayla ilgili 15 kişi gözaltına alındı.

A+A-

Göktürk FIRAT
Rize Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele birimleri, bir ihbarı değerlendirerek Rize Otogarı'nda İstanbul'dan gelen bir otobüste arama yaptı. Aramada, silah yapımında kullanılmak için Rize'nin Ardeşen ilçesine gönderilmeleri planlanan malzeme dolu iki çuval bulundu. Çuvallarda 75 tabanca sürgüsü, 70 adet tabanca namlusu ve 10 adet yapımı tamamlanmış namlu ele geçirildi. Olayla ilgili İ.T. ve N.Ö isimli şahıslar gözaltına alındı. N.Ö.'ye ait evin alt katında gizli bir silah atölyesi
olduğu tespit edildi. Atölyede bir adet ruhsatsız silah ve bol miktarda silah yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi. İ.T. ve N.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Öte yandan Rize Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Rize'de son 3 ay içerisinde 25 adet ruhsatsız el yapımı silah ele geçirildiği ve 15 kişi hakkında 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlaması ile yasal işlem başlatıldığı açıklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum