1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. ARDEŞEN'DE MİLLİ PİYANGO HEYECANI
ARDEŞEN'DE MİLLİ PİYANGO HEYECANI

ARDEŞEN'DE MİLLİ PİYANGO HEYECANI

Milli Piyango'nun Ardeşen'de gerçekleştirilecek 29 Mart çekilişi öncesi MP Genel Müdürü Recep Biçer, Başkan Mümtaz Sinan'ı makamında ziyaret etti.

A+A-

Mili Piyango Genel Müdürü Recep Biçer ve Sayıştay Denetçisi Abdullah Keskin, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan’ı makamında ziyaret ettiler.

Yaklaşık yarım saat süren ziyaret programında Karadeniz’de bulunmaktan dolayı memnuniyetlerini ifade eden Genel Müdür Recep Biçer, Belediye Başkanı Mümtaz Sinan’ı Ardeşen’de yapılacak olan Milli Piyango İdaresi Çekiliş Programı’na davet etti.

mp1.jpg

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Recep Biçer, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Meslek Yüksekokulu Spor Salonu’nda 29 Mart 2013 tarihinde  saat 18.00’de yapılacak olan çekiliş etkinliklerine iştirak edecek. 

Ayrıca TRT tarafından canlı yayınlanacak olan çekiliş programında Orhan Ölmez, Grup Marsis, Ayhan Alptekin ve Abidin Yerebakan da sahne alacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız