1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşen'de silah operasyonu
Ardeşen'de silah operasyonu

Ardeşen'de silah operasyonu

Ardeşen'de düzenlenen operasyonda 3 adet ruhsatsız silah, bir av tüfeği, bol miktarda mermi ve silah yapımında kullanılan malzeme elegeçirdi.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Rize'nin Ardeşen İlçesi'nde polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 3 adet ruhsatsız silah, bir av tüfeği, bol miktarda mermi ve silah yapımında kullanılan malzeme elegeçirdi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Ardeşen İlçesi'nde H.K (39) isimli şahsın kaçak silah satışı yapacağı yönünde ihbar alan Rize Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, H.K'ye ait aracı durdurarak araçta arama yaptılar. Yapılan aramada bir poşet içerisinde 2 adet el yapımı tabanca ve dört adet şarjör bulundu. Şahsın ikametinde yapılan aramada ise 1 adet tabanca, şarjör, 1 adet ruhsatlı av tüfeği ve silah yapımında kullanılan malzeme elegeçirildi. Olayla ilgili H.K. gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum